Hotel near the Rotterdam Eurovision Song Contest 2020

Appartement Rotterdam

Uw tijdelijke appartement in hartje Rotterdam

Geen standaard hotelkamer, maar een appartement van 50 tot 120m2 op de beste locatie in Rotterdam. Dat klinkt goed! Urban Residences Rotterdam heeft 76 studio’s en appartementen die verhuurd worden vanaf minimaal twee nachten. De ideale plek om je als een echte local te voelen.

Ruimte en de complete vrijheid

Ieder kamertype heeft dezelfde luxe uitstraling en zijn, in tegenstelling tot een hotelkamer, ontzettend ruim zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf in Rotterdam. Alle kamertypes beschikken over een woonkamer, slaapgedeelte, badkamer, toilet, balkon en een volledig ingerichte keuken. Het ideale van uw eigen appartement is dat u niet vastzit aan ontbijt-, lunch- en dinertijden. U bent vrij uw tijd in te delen zoals u dat wilt. Ontdek Rotterdam als een echte local en ervaar de vrijheid van uw eigen appartement of studio.

De beste locatie in Rotterdam

Onze locatie scoort een 9,7 op Booking.com. Do we need to say more? De studio’s en appartementen van Urban Residences zijn gevestigd op de beste locatie in Rotterdam. Namelijk, naast de Bijenkorf en aan de voet van de koopgoot. Komt u shoppen in Rotterdam? De beste winkels liggen op een steenworp afstand. Verder zijn er talloze openbaar vervoer mogelijkheden dicht in de buurt. Kortom, een ideale locatie voor zowel city trips als de zakelijke reiziger.

Directe reserveringen, gegarandeerd de beste prijs

Voor de best beschikbare prijs, hoeft u niet ver te zoeken. Maak tijdens het reserveren op onze website gebruik van de welkomstkorting ‘URBAN’ en u heeft gegarandeerd de beste prijs. Bent u er klaar voor om te ervaren hoe het is om uw tijdelijke appartement in hartje Rotterdam te hebben? Wacht dan niet langer en bekijk de beschikbaarheid.