Appartement bij Urban Residences Rotterdam

Reviews Rotterdam

  • KWaute

    5 star rating Top verblijf Wij verbleven in 2 appartementen met 7 dames. Top verblijf, prachtig uitzicht vanop de vijftiende verdieping kijk je uit over Rotterdam. Vriendelijke receptie en een super service! Rotterdam heeft veel lekkere restaurants en top ontbijtplaatsjes...  - 21/10/18

  • Rudyswinnen101

    5 star rating Prima accommodatie, heerlijk zicht over de stad. We hadden een studio geboekt maar kregen bij aankomst een upgrade naar een appartement. Super mooi, alle comfort en een uniek uitzicht over Rotterdsm. Bovendien super vriendelijk personeel bij het inchecken. Wij komen zeker terug.  - 25/09/18

  • TonyT3668

    4 star rating Indrukwekkend Trendy appartement met een prachtig uitzicht! Zeer ruim voor 4 personen en ideale ligging in het centrum! We zaten bijna op de hoogste verdieping dus van lawaai heb je zeker geen last. Het parkingsysteem met autolift kan wel wat vlotter. We hadden een verouderde code gekregen en daarom toch snel 25 minuten verloren,maar kom, zoiets was snel vergeten na het betreden van het appartement  - 10/09/18

  • Nadine D

    5 star rating Luxe appartement in het midden van een shoppingparadijs Bij aankomst is het even moeilijk een parkeergelegenheid te vinden. Maar we hebben even onze auto op de Q parking van de bijenkorf achtergelaten (€ 4 voor iets meer dan een uur), die is vlakbij. Nadien parkeerden we de auto op de parking van het hotel aan €24 per nacht. De receptie is op de vijfde verdieping van het 19 verdieping hoge gebouw. Het onthaal was duidelijk en vooral vriendelijk.

    Het appartement was bijzonder luxueus en netjes! De (elektrische) boxsprings slapen heerlijk! Het uitzicht van op de 18de verdieping is zonder meer adembenemend! Verder een prima uitgeruste keuken, badkamer e berging. De elektrische toestellen zijn van het merk Miele...geweldig dus! Alleen maar lof voor deze urban residence! Het enige, kleine minpuntje...de verduistering is niet echt verduisterend...maar verder TOPLOCATIE! Een echte aanrader!  - 18/07/18

  • natassssja

    5 star rating Supermooi boven de koopgoot! Een geweldig grote studio, met luxe keuken, heerlijk bed en fijne badkamer. Ramen van onder tot boven. Wij zaten op de hoek, dus echt ver uitzicht. Ook het balkon is van helemaal glas. Super! In het appartementje heerlijke zeep en shampoo aanwezig. Je loopt je hotel uit en je zit gelijk in hartje centrum. Heerlijk voor een weekendje winkelen met dochterlief (bijvoorbeeld)!  - 21/06/18

Reviews Maastricht

  • mj_hague

    5 star rating Geweldig appartement Zeer goed! We hadden penthouse geboekt. Prachtig appartement, erg schoon, goed onderhouden, alles voorradig. Receptie erg vriendelijk en behulpzaam. Appartement is zeer centraal gelegen. Kortom een aanrader!  - 15/11/18

  • Mirella E

    5 star rating Heerlijke locatie, mooi interieur, strak, modern, perfect gelegen Ruimte bestaande uit twee verdiepingen zag er prima, schoon, luxueus en mooi uit. Hele grote slaapkamer. Alles erop en eraan, van wasmachine en droger tot voldoende uitgeruste keuken. Wij zouden er kunnen wonen. Fijne opvang en mogelijkheid koffers na uitchecken te laten staan. Vloerverwarming, Alessi spullen. Aparte toilet (like it). Mooi weggewerkte kasten en veel opbergruimte. Een aanrader! Ook fijn dat bij meerdere dagen je schone handdoeken etc. krijgt en ze de badkamer en toilet schoonmaken. Wat een service. Oh en lekker bed plus heerlijke kussens.  - 03/11/18

  • Mitchell E

    5 star rating Top voor elkaar aan het Vrijthof Heerlijk lang weekend bij urban residences. Top plek, je stapt naar buiten en staat op het Vrijthof. Alles op loopafstand. Alles is netjes schoon, alle faciliteiten aanwezig. Receptie zeer behulpzaam en betrokken. Geen hijgerige manieren, oprechte hulp bij vragen.  - 24/10/18

  • infoA8419NB

    5 star rating Hotelovernachting Hoewel ik maar 1 overnachting heb geboekt en weinig gebruik heb kunnen maken van dit fantastische appartement, toch voelde dit appartement meteen als thuiskomen! Het is strak ingericht, maar niet ongezellig. En het was brandschoon! Het bed lag erg goed en het is voor het eerst dat het hoofdkussen ook heerlijk lag. De ligging is uniek, midden in het centrum, waardoor ik bij een volgend bezoek aan Maastricht dit appartement zeker opnieuw ga boeken. Een aanrader!  - 04/10/18

  • JonasvanDijk

    5 star rating Fraaie locatie, super comfortabel app. Schoon, mooie moderne smaakvolle inrichting. En de plek is uniek zo dicht bij het Vrijthof. Lekkere bedden. Keukentje goed geoutilleerd, alleen voor ontbijtje gebruikt, logisch met zoveel heerlijke horeca on de hoek...  - 30/09/18

  • TineD252

    5 star rating Super verblijf Top adres: een luxe appartement, alle comfort: afwasmachine, oven, nespressomachine, Loewe-televisie, grote douche, zalige bedden, gezellige zithoek centraal gelegen, zeer vriendelijk onthaal.een echte aanrader.  - 28/09/18

  • Spaanse

    5 star rating Thuis Wat een prachtige, smaakvol ingerichte ruimtes

    Heerlijke plek om in de stad te verblijven.

    Met name het penthouse is adembenemend

    De service is vriendelijk en to the point

    Value for money

    Een plek om naar terug te keren  - 09/09/18

  • Mopke29

    5 star rating Top lokatie voor een mooi hotel. een verbeterd concept. In de appartementen mag en kan je nu met meerdere personen. Prijs is een bedrag, betaald wel toeristenbelasting per persoon.

    Top locatie in de binnenstad. Helaas parkeren in privé garage voor € 25,- per 24 uur of een stukje lopen en staat dan voor € 9,- per 24 uur.

    Zijn zeer klant vriendelijk en proberen aan de wensen te voldoen als men die heeft.

    Aanrader dus  - 28/08/18