Hotelappartementen in hartje Rotterdam

Urban Residences Rotterdam staat bekend om zijn WOW-effect. De 24 appartementen en 54 studio’s zijn gehuisvest in de B-Tower, een vooruitstrevend staaltje architectuur in het hart van Rotterdam. De B-Tower is namelijk gebouwd boven warenhuis De Bijenkorf. De bekende winkelstraten zoals de Lijnbaan en de koopgoot liggen aan uw voeten. Aan de overkant ligt de Beurs en het World Trade Center Rotterdam.

Long en short stay penthouses, appartementen en studio’s

Urban Residences Rotterdam beschikt over verschillende indelingen en groottes variërend van 55 – 120 m2.

  • Penthouses 100-120 m2
  • Apartments 100-120 m2
  • Urban Studios, Corner Studios en Suites 55-70m2

Ideale accommodatie voor zakelijke reizigers

Urban Residences Rotterdam biedt de zakelijke reiziger een zeer representatieve verblijfplek. De hoogwaardige appartementen en aanvullende services zijn ideaal voor iedereen die rustig wil kunnen werken, ontspannen en relaties wil kunnen ontvangen.

Hotel in Rotterdam

U kunt Urban Residences zien als een hotel. Maar dan wel een hotel van een geheel eigen orde. Bij ons geen kamers, maar penthouses, appartementen en studio’s. Allemaal ruim, luxe ingericht en voorzien van vele voorzieningen. Bekijk de interieurs en het uitzicht maar eens op deze website en probeer dan maar eens om niet te boeken. Wanneer mogen wij u ontvangen voor een welverdiende vakantie of weekendje weg?

In de buurt van Urban Residences Rotterdam

De bekende winkelstraten van Rotterdam zoals de koopgoot en de lijnbaan liggen direct aan uw voeten. De Markthal, Witte de Withstraat en de Meent zijn ideaal voor de lunch, borrel en diner en allen op loopafstand van Urban Residences Rotterdam te vinden. Mocht u zelf een maaltijd willen klaarmaken dan hoeft u niet ver te zoeken naar een supermarkt. De Albert Heijn is namelijk 3 minuten bij ons vandaan. Ook zijn er voldoende openbaar vervoer mogelijkheden direct in de buurt.