Hotelappartementen in het centrum van Maastricht

Centraal gelegen aan het beroemde Vrijthof, ligt in het voormalig historische postkantoor Urban Residences Maastricht. In deze 19 unieke appartementen, in Alessi-stijl ontworpen door toparchitect Wiel Arets, vindt u karakter en ongekend comfort.

Relaxen en overnachten in luxe

Van de designkeuken met alle denkbare Miele apparatuur tot aan de huiselijke salon en luxe slaapkamer. In Urban Residences Maastricht gaan minimalistisch design en luxe hand in hand met comfort. De meeste appartementen hebben twee verdiepingen, waarvan er enkele met (frans) balkon. De penthouses hebben prachtige glazen wanden, met als grootste blikvanger het Large Penthouse met zijn oversized zonneterras van 32 m2.

Hotel en long stay

Urban Residences Maastricht beschikt over verschillende indelingen en groottes variërend van 52 – 96m2.

  • Penthouse – 73m²
  • Maisonnettes 60m² – 85m²
  • Apartments 70m² – 80m²
  • Suites en Family Suites 52m² – 96m²

Perfect voor vakantie en weekendje weg – 9,4 score op Booking.com

Wij bieden u in Maastricht gezelligheid, luxe en ruimte in een historische setting. En bovendien diverse hotelfaciliteiten zoals schoonmaak en een receptie. Urban Residences is de ideale accommodatie voor een city break. Met vrienden of familie of een romantische uitstapje met z’n tweeën. En u hoeft het niet bij Maastricht te houden uiteraard. Uitstapjes naar België en Duitsland zijn zeker aan te raden. Denk aan Luik, Aken of Keulen, allemaal zeer leuke steden om te bezoeken.

Middellang of zakelijk verblijf in Maastricht

Wij mogen ook geregeld zakelijke reizigers ontvangen en particulieren die voor langere tijd in Urban Residences Maastricht verblijven. Ons concept komt ruimschoots tegemoet aan hun specifieke eisen en wensen: veel privacy, ruimte en comfort.

Culinaire aanraders

U hoeft alleen maar de deur uit te lopen het Vrijthof op om te kunnen kiezen uit vele restaurantjes en ontbijttentjes. Aanraders zijn Piece of Cake, Taart en Brasserie Monopole. En voor alleen koffie, simpel broodje of een drankje De Perroen en D’n Ingel.