Van 12 tot 21 mei 2017 vindt de twaalde editie van de Operadagen plaats in Rotterdam. Het tiendaagse opera- en muziektheaterfestival presenteert een inspirerend programma uit binnen- en buitenland. Er zullen op verassende plekken in de stad voorstellingen worden uitgevoerd. De voorstellingen variëren van klassiekers in een nieuw jasje tot relevant nieuw werk. Alle evenementen zijn avontuurlijk en toegankelijk voor iedereen.

“Operadagen Rotterdam bewijst dat het in een stad zonder een eigen operatheater desondanks een opera-evenement van nationale en internationale allure kan realiseren voor een groot en divers publiek. Deze prestatie wordt in binnen- en buitenland geprezen, blijkens persreacties en bevindingen van buitenlandse operamakers en intendanten. Op deze credits kan Rotterdam trots zijn.” – Gemeente Rotterdam

Als u wilt genieten van dit mooie evenement is Urban Residences Rotterdam dé perfecte locatie. U bevindt zich dan middenin het centrum waar al het spektakel zich af zal spelen. Check het programma van de Operadagen Rotterdam hier.