Large penthouse Rotterdam

Avis

Hotel near the Rotterdam Eurovision Song Contest 2020

Avis Rotterdam

  • KWaute

    5 star rating Top verblijf Wij verbleven in 2 appartementen met 7 dames. Top verblijf, prachtig uitzicht vanop de vijftiende verdieping kijk je uit over Rotterdam. Vriendelijke receptie en een super service! Rotterdam heeft veel lekkere restaurants en top ontbijtplaatsjes... 21/10/18

  • Rudyswinnen101

    5 star rating Prima accommodatie, heerlijk zicht over de stad. We hadden een studio geboekt maar kregen bij aankomst een upgrade naar een appartement. Super mooi, alle comfort en een uniek uitzicht over Rotterdsm. Bovendien super vriendelijk personeel bij het inchecken. Wij komen zeker terug. 25/09/18

  • TonyT3668

    4 star rating Indrukwekkend Trendy appartement met een prachtig uitzicht! Zeer ruim voor 4 personen en ideale ligging in het centrum! We zaten bijna op de hoogste verdieping dus van lawaai heb je zeker geen last. Het parkingsysteem met autolift kan wel wat vlotter. We hadden een verouderde code gekregen en daarom toch snel 25 minuten verloren,maar kom, zoiets was snel vergeten na het betreden van het appartement 10/09/18

  • Nadine D

    5 star rating Luxe appartement in het midden van een shoppingparadijs Bij aankomst is het even moeilijk een parkeergelegenheid te vinden. Maar we hebben even onze auto op de Q parking van de bijenkorf achtergelaten (€ 4 voor iets meer dan een uur), die is vlakbij. Nadien parkeerden we de auto op de parking van het hotel aan €24 per nacht. De receptie is op de vijfde verdieping van het 19 verdieping hoge gebouw. Het onthaal was duidelijk en vooral vriendelijk.
    Het appartement was bijzonder luxueus en netjes! De (elektrische) boxsprings slapen heerlijk! Het uitzicht van op de 18de verdieping is zonder meer adembenemend! Verder een prima uitgeruste keuken, badkamer e berging. De elektrische toestellen zijn van het merk Miele...geweldig dus! Alleen maar lof voor deze urban residence! Het enige, kleine minpuntje...de verduistering is niet echt verduisterend...maar verder TOPLOCATIE! Een echte aanrader!
    18/07/18

  • natassssja

    5 star rating Supermooi boven de koopgoot! Een geweldig grote studio, met luxe keuken, heerlijk bed en fijne badkamer. Ramen van onder tot boven. Wij zaten op de hoek, dus echt ver uitzicht. Ook het balkon is van helemaal glas. Super! In het appartementje heerlijke zeep en shampoo aanwezig. Je loopt je hotel uit en je zit gelijk in hartje centrum. Heerlijk voor een weekendje winkelen met dochterlief (bijvoorbeeld)! 21/06/18

Commentaires Maastricht

  • Martine v

    5 star rating Super Zeer fraaie appartementen super groot mooi design. Geweldige lokatie,
    Ol steenworp afstand van Vrijthof, winkelgebied. Alle restuarantjes in de buurt. Perfecte bedden en badkamer. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
    25/10/19

  • ellenmE9423WW

    4 star rating Top logeeradres in hartje Maastricht. Prachtig ingerichte mini appartementjes, veel Alessi design. Grote en moderne slaapkamer en badkamer. Goed uitgerust keukenblok. Met koffie en thee faciliteit. Prima adres om meerdere nachten te zijn. 14/10/19

  • NathalieBart

    5 star rating Top adresje Met ons gezinnetje terug genoten .... wij raden dit aan iedereen aan !!!!!! Zeer proper appartement ... rustig en toch in het centrum
    ... ze zijn ook zeer behulpzaam ... gewoon
    TOP ! We komen hier elk jaar op hetzelfde moment om onze batterijen op te laden ... genieten in een mooi kader ... leuke stad ... gewoon geweldig ... tot binnenkort ( in januari dus )
    04/07/19

  • NathalieBart

    5 star rating Top adresje Met ons gezinnetje terug genoten .... wij raden dit aan iedereen aan !!!!!! Zeer proper appartement ... rustig en toch in het centrum
    ... ze zijn ook zeer behulpzaam ... gewoon
    TOP ! We komen hier elk jaar op hetzelfde moment om onze batterijen op te laden ... genieten in een mooi kader ... leuke stad ... gewoon geweldig ... tot binnenkort ( in januari dus )
    04/07/19

  • Martin B

    5 star rating uitstekende plek in het centrum van Maastricht Hier een aantal malen zakelijk overnacht. Een uitstekende plek met veel ruimte. Schoon en goede wifi. Ruim opgezet, volledige keuken, prima bed. Een aanrader voor iedereen. En dan ook nog letterlijk om de hoek van het Vrijthof. Parkeerplaats recht tegenover de Albert Heijn. 14/06/19

  • Martin B

    5 star rating uitstekende plek in het centrum van Maastricht Hier een aantal malen zakelijk overnacht. Een uitstekende plek met veel ruimte. Schoon en goede wifi. Ruim opgezet, volledige keuken, prima bed. Een aanrader voor iedereen. En dan ook nog letterlijk om de hoek van het Vrijthof. Parkeerplaats recht tegenover de Albert Heijn. 14/06/19

  • lt_wouters

    5 star rating Fantastisch verblijf midden in de stad Wij hadden het penthouse voor 3 nachten tijdens de paasvakantie en het was fantastisch! Alle dagen prachtig weer, dus heerlijk genoten op het prachtige, op het Zuiden gerichte dakterras. 's Morgens onze eigen versgebakken broodjes, jus d'orange en koffie, de dag ervoor gekocht bij de Appie om de hoek. Gewoon aan tafel met je haren in de war, in je joggingbroek en op een tijdstip wanneer het jou uitkomt.

    's Avonds hebben we niet zelf gekookt, maar het had makkelijk gekund met alle apparatuur die we tot onze beschikking hadden. Twee keer bij Umami by Han gegeten, aanrader! De auto hebben we geparkeerd op een terrein waar toezicht was, voor 'slechts' € 15 per dag en we mochten er zonder problemen blijven staan zolang we wilden. (bij autobedrijf Bollen, Calvariestaat 22 op 7 minuutjes lopen vanaf Urban Residences)

    Vanaf het complex loop je zo het Vrijthof op, dus een super ligging! 's Nachts zijn we één keer wakker geworden van een dronkenman op straat, maar verder was het bijzonder rustig, ook in het gebouw, terwijl het helemaal volgeboekt was. Als lichte slaper is dit voor mij vaak een probleem, maar hier was het echt stil.

    Voor mensen die slecht ter been zijn is de trap (anderhalve trap) waarschijnlijk een probleem, maar dat wordt ook al op de website vermeld.

    Het bed is heerlijk comfortabel en zelfs elektrisch verstelbaar! Fijne douche en apart toilet. In het glas van de ramen in het penthouse zitten een soort zwarte stippen, waardoor je overdags niet makkelijk van buiten naar binnen kunt kijken. Omgekeerd wel, wat een prachtig ruimtelijk effect geeft. 's Avonds als het donker is, doe je gewoon de gordijnen dicht.

    De wasmachine, droger en strijkbout hebben we niet gebruikt.

    De medewerkers in de receptie waren erg vriendelijk en behulpzaam. We gaan hier beslist nog een keer terugkomen!
    08/05/19

  • lt_wouters

    5 star rating Fantastisch verblijf midden in de stad Wij hadden het penthouse voor 3 nachten tijdens de paasvakantie en het was fantastisch! Alle dagen prachtig weer, dus heerlijk genoten op het prachtige, op het Zuiden gerichte dakterras. 's Morgens onze eigen versgebakken broodjes, jus d'orange en koffie, de dag ervoor gekocht bij de Appie om de hoek. Gewoon aan tafel met je haren in de war, in je joggingbroek en op een tijdstip wanneer het jou uitkomt.

    's Avonds hebben we niet zelf gekookt, maar het had makkelijk gekund met alle apparatuur die we tot onze beschikking hadden. Twee keer bij Umami by Han gegeten, aanrader! De auto hebben we geparkeerd op een terrein waar toezicht was, voor 'slechts' € 15 per dag en we mochten er zonder problemen blijven staan zolang we wilden. (bij autobedrijf Bollen, Calvariestaat 22 op 7 minuutjes lopen vanaf Urban Residences)

    Vanaf het complex loop je zo het Vrijthof op, dus een super ligging! 's Nachts zijn we één keer wakker geworden van een dronkenman op straat, maar verder was het bijzonder rustig, ook in het gebouw, terwijl het helemaal volgeboekt was. Als lichte slaper is dit voor mij vaak een probleem, maar hier was het echt stil.

    Voor mensen die slecht ter been zijn is de trap (anderhalve trap) waarschijnlijk een probleem, maar dat wordt ook al op de website vermeld.

    Het bed is heerlijk comfortabel en zelfs elektrisch verstelbaar! Fijne douche en apart toilet. In het glas van de ramen in het penthouse zitten een soort zwarte stippen, waardoor je overdags niet makkelijk van buiten naar binnen kunt kijken. Omgekeerd wel, wat een prachtig ruimtelijk effect geeft. 's Avonds als het donker is, doe je gewoon de gordijnen dicht.

    De wasmachine, droger en strijkbout hebben we niet gebruikt.

    De medewerkers in de receptie waren erg vriendelijk en behulpzaam. We gaan hier beslist nog een keer terugkomen!
    08/05/19