Reviews

Hotel near the Rotterdam Eurovision Song Contest 2020

Reviews Rotterdam

  • KWaute

    5 star rating Top verblijf Wij verbleven in 2 appartementen met 7 dames. Top verblijf, prachtig uitzicht vanop de vijftiende verdieping kijk je uit over Rotterdam. Vriendelijke receptie en een super service! Rotterdam heeft veel lekkere restaurants en top ontbijtplaatsjes... 21/10/18

  • Rudyswinnen101

    5 star rating Prima accommodatie, heerlijk zicht over de stad. We hadden een studio geboekt maar kregen bij aankomst een upgrade naar een appartement. Super mooi, alle comfort en een uniek uitzicht over Rotterdsm. Bovendien super vriendelijk personeel bij het inchecken. Wij komen zeker terug. 25/09/18

  • TonyT3668

    4 star rating Indrukwekkend Trendy appartement met een prachtig uitzicht! Zeer ruim voor 4 personen en ideale ligging in het centrum! We zaten bijna op de hoogste verdieping dus van lawaai heb je zeker geen last. Het parkingsysteem met autolift kan wel wat vlotter. We hadden een verouderde code gekregen en daarom toch snel 25 minuten verloren,maar kom, zoiets was snel vergeten na het betreden van het appartement 10/09/18

  • Nadine D

    5 star rating Luxe appartement in het midden van een shoppingparadijs Bij aankomst is het even moeilijk een parkeergelegenheid te vinden. Maar we hebben even onze auto op de Q parking van de bijenkorf achtergelaten (€ 4 voor iets meer dan een uur), die is vlakbij. Nadien parkeerden we de auto op de parking van het hotel aan €24 per nacht. De receptie is op de vijfde verdieping van het 19 verdieping hoge gebouw. Het onthaal was duidelijk en vooral vriendelijk.
    Het appartement was bijzonder luxueus en netjes! De (elektrische) boxsprings slapen heerlijk! Het uitzicht van op de 18de verdieping is zonder meer adembenemend! Verder een prima uitgeruste keuken, badkamer e berging. De elektrische toestellen zijn van het merk Miele...geweldig dus! Alleen maar lof voor deze urban residence! Het enige, kleine minpuntje...de verduistering is niet echt verduisterend...maar verder TOPLOCATIE! Een echte aanrader!
    18/07/18

  • natassssja

    5 star rating Supermooi boven de koopgoot! Een geweldig grote studio, met luxe keuken, heerlijk bed en fijne badkamer. Ramen van onder tot boven. Wij zaten op de hoek, dus echt ver uitzicht. Ook het balkon is van helemaal glas. Super! In het appartementje heerlijke zeep en shampoo aanwezig. Je loopt je hotel uit en je zit gelijk in hartje centrum. Heerlijk voor een weekendje winkelen met dochterlief (bijvoorbeeld)! 21/06/18

Reviews Maastricht

  • w p

    4 star rating Prachtige locatie, comfortabele appartementen. Appartement over twee verdiepingen, zeer ruim. Sfeervol slaapvertrek met open badkamer en apart toilet. Mooi onder de originele balken.
    Schoon en licht en van alle gemakken voorzien, een complete keuken en zelfs wasmachine en droger. De locatie is zo centraal dat je alles kunt aanlopen. Rustig.
    Geen airco, wel ventilatoren, maar omdat er weinig ramen open kunnen kan het erg warm zijn onder het dak.
    Erg prettige ontvangst en contact met de receptie.
    06/06/20

  • Roos D

    5 star rating Perfect verblijf! Heerlijke appartementen in hartje Maastricht!! tweede keer dat wij in Urban Residences Maastricht verbleven. Dit keer weer even schoon als vorige keer, er was een vaatwasser aanwezig, alle toebehoren in de keuken en een zeer comfortabel bed. Komen zeker nog eens terug! 15/04/20

  • DGE1978

    5 star rating Een uitgebreide eigen stek, een oase van rust midden in de stad... Wat startte als shopping 3 daagse voor de verjaardag van mijn vrouw werd door de corona crisis afgevlakt tot een kleine midweek van welgekomen rust, een beetje shoppen en lekker niets doen in wat voor ons op dat moment ons eigen appartementje in Maastricht was. Dankzij deze fantastische accomodatie en ook de setting konden we als zelfstandige horeca uitbaters even weg van alle drukte en hersenspinsels. De appartementen zijn voorzien van alle comfort en hebben een afzonderlijke wifi die ervoor zorgt dat je een vlotte connectie met het internet hebt. We hadden een kosteloze upgrade gekregen vanwege de iets lagere bezettingsgraad, waarvoor onze dank en ons appartement was tip top in orde en schoon! Ondanks alle maatschappelijke en ook persoonlijke problemen (corona crisis, horeca sluitingen) op de achtergrond waren deze drie dagen een welgekomen moment van rust en bezinning in een oase van rust midden in een toch wel middelgrote levendige stad die Maastricht wel is.

    Bedankt Urban Residences Team Maastricht! Meer
    19/03/20

  • Navigate341861

    5 star rating Luxe appartement in het centrum Prachtig appartement midden in het centrum. Luxe en prachtig design! Wel lawaaierig s avonds (vrijdags voor carnaval) en volgende ochtend weer door een veegwagen oid. Wij zaten in het souterrain appartement, misschien gehoriger dan andere appartementen?? 22/02/20

  • 56tristank

    4 star rating Mooi en goede service! Alles was goed geregeld. Luxe keuken apparatuur, mooie badkamer, lekker bed, mooi ingerichte kamer. Verder is er een goede service. De ligging is ook echt super tof, echt midden in het leuke centrum. Perfect voor cultuur snuiven en shoppen. 22/02/20

  • N5856RVrobs

    5 star rating Geweldige ervaring voor 2 overnachtingen. Mooi appartement met zeer veel ruimte en luxe, in het centrum van Maastricht.
    Eigenlijk kun je voor deze prijs/kwaliteitverhouding geen kritiek leveren. Het was super.
    Er is geen lift aanwezig en wel veel trappen.
    24/01/20

  • Martine v

    5 star rating Super Zeer fraaie appartementen super groot mooi design. Geweldige lokatie,
    Ol steenworp afstand van Vrijthof, winkelgebied. Alle restuarantjes in de buurt. Perfecte bedden en badkamer. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
    25/10/19

  • ellenmE9423WW

    4 star rating Top logeeradres in hartje Maastricht. Prachtig ingerichte mini appartementjes, veel Alessi design. Grote en moderne slaapkamer en badkamer. Goed uitgerust keukenblok. Met koffie en thee faciliteit. Prima adres om meerdere nachten te zijn. 14/10/19