Reviews

Appartement bij Urban Residences Rotterdam

Reviews Rotterdam

  • KWaute

    5 star rating Top verblijf Wij verbleven in 2 appartementen met 7 dames. Top verblijf, prachtig uitzicht vanop de vijftiende verdieping kijk je uit over Rotterdam. Vriendelijke receptie en een super service! Rotterdam heeft veel lekkere restaurants en top ontbijtplaatsjes... 21/10/18

  • Rudyswinnen101

    5 star rating Prima accommodatie, heerlijk zicht over de stad. We hadden een studio geboekt maar kregen bij aankomst een upgrade naar een appartement. Super mooi, alle comfort en een uniek uitzicht over Rotterdsm. Bovendien super vriendelijk personeel bij het inchecken. Wij komen zeker terug. 25/09/18

  • TonyT3668

    4 star rating Indrukwekkend Trendy appartement met een prachtig uitzicht! Zeer ruim voor 4 personen en ideale ligging in het centrum! We zaten bijna op de hoogste verdieping dus van lawaai heb je zeker geen last. Het parkingsysteem met autolift kan wel wat vlotter. We hadden een verouderde code gekregen en daarom toch snel 25 minuten verloren,maar kom, zoiets was snel vergeten na het betreden van het appartement 10/09/18

  • Nadine D

    5 star rating Luxe appartement in het midden van een shoppingparadijs Bij aankomst is het even moeilijk een parkeergelegenheid te vinden. Maar we hebben even onze auto op de Q parking van de bijenkorf achtergelaten (€ 4 voor iets meer dan een uur), die is vlakbij. Nadien parkeerden we de auto op de parking van het hotel aan €24 per nacht. De receptie is op de vijfde verdieping van het 19 verdieping hoge gebouw. Het onthaal was duidelijk en vooral vriendelijk.

    Het appartement was bijzonder luxueus en netjes! De (elektrische) boxsprings slapen heerlijk! Het uitzicht van op de 18de verdieping is zonder meer adembenemend! Verder een prima uitgeruste keuken, badkamer e berging. De elektrische toestellen zijn van het merk Miele...geweldig dus! Alleen maar lof voor deze urban residence! Het enige, kleine minpuntje...de verduistering is niet echt verduisterend...maar verder TOPLOCATIE! Een echte aanrader!
    18/07/18

  • natassssja

    5 star rating Supermooi boven de koopgoot! Een geweldig grote studio, met luxe keuken, heerlijk bed en fijne badkamer. Ramen van onder tot boven. Wij zaten op de hoek, dus echt ver uitzicht. Ook het balkon is van helemaal glas. Super! In het appartementje heerlijke zeep en shampoo aanwezig. Je loopt je hotel uit en je zit gelijk in hartje centrum. Heerlijk voor een weekendje winkelen met dochterlief (bijvoorbeeld)! 21/06/18

Reviews Maastricht

  • Warren_WBieke

    5 star rating Topverblijf We werden ontvangen door een attente en enthousiaste gastvrouw, zij begeleide ons naar onze kamer.

    Een echte verrassing was de kamerupgrade en 'verjaardagsversiering'. Een topverblijf!

    Wij komen graag terug.
    10/01/19

  • AngeleGuido

    5 star rating Super verblijf aan her Vrijthof. Genieten! Persoonlijke en zeer vriendelijke ontvangst, meteen een upgrade naar 5 persoons maisonette( voor 2 personen). Mooi appartement midden in het centrum, van alle luxe voorzien. De bedden slapen heerlijk. Absoluut aanrader. 09/01/19

  • Jasper V

    4 star rating Prima verblijf, pal aan het Vrijthof Goed verzorgd appartement en pal naast het Vrijthof. Ideaal qua locatie, dus.

    Het appartement is modern ingericht en erg comfortabel. Appartement is schoon en fris.

    Prima verblijf om met gezin een weekend Maastricht te doen.
    07/01/19

  • BennoLW

    5 star rating Kerstmarkt (plus) Maastricht Super locatie, naast het Vrijthof!

    Stijlvol ingericht appartement!

    Ruim, strak, helder en netjes!

    Van alle gemakken voorzien!

    Prima ontvangst en parkeer service!

    Maastricht is een heerlijk winkelstad!

    Rond Kersttijd sfeervol winkelen, eten en drinken!
    22/12/18

  • Jip H

    5 star rating Super verblijf Super gelegen aan het Vrijthof in het voormalige postkantoor. Easy ontvangst en daarna door trappetje op trappertje af naar de maisonnette. De deur ging open we waren verrast. Waanzinnige keuken, zithoek en even zoeken naar de slaapkamer Oja die was boven. Top douche, allessi kranen en sanitair. Super ervaring en de volgende keer met de kids. 17/12/18

  • Katharina1968

    5 star rating Ruimte en gemak in hartje Maastricht Wat een plek! In een zijstraat van het Vrijthof gesitueerd in een pud postkantoor vind je hier prachtige appartementen. Super luxe ingericht. Zowel qua meubels en design als de keuken faciliteiten.

    Grote badkamer, zalige bedden en wat een ruimte! De ontvangst vriendelijk en behulpzaam. Albert Heijn om de hoek en goedkoop parkeren minder dan 10 min lopen.

    Van het weekend ga ik opnieuw, met mijn zoon.
    23/11/18

  • Stay37566092331

    5 star rating Fantastisch Dit hotel is voor ons een manier om je voor even een inwoner van Maastricht te voelen. Je kan hier niet spreken van kamers, maar appartementen. Van alle gemakken voorzien en ideaal gelegen. Bij ons 3e bezoek kregen we zelfs een premium upgrade tot onze grote verrassing! 23/11/18

  • mj_hague

    5 star rating Geweldig appartement Zeer goed! We hadden penthouse geboekt. Prachtig appartement, erg schoon, goed onderhouden, alles voorradig. Receptie erg vriendelijk en behulpzaam. Appartement is zeer centraal gelegen. Kortom een aanrader! 15/11/18