Corona FAQ

Welke voorzorgsmaatregelen hebben we genomen tegen Corona?

De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat bij ons hoog in het vaandel. En daarom hebben we verschillende maatregelen genomen. Zo hebben we onze hygiëneregels aangepast en zijn we extra alert op de gezondheid van onze medewerkers en gasten. Dit betekent ook dat we geen hand meer geven bij de receptie of op enig ander moment. Daarnaast stimuleren we onze gasten en medewerkers om de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid & Milieu) te volgen. Verder hebben we ons schoonmaakprotocol aangescherpt en worden nu alle ruimtes inclusief wasgoed schoongemaakt door een erkend extern hygiënebedrijf.

Wat betekent dit voor jou?

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, vragen wij u om tijdens uw verblijf bij ons volledig aan onze regels te voldoen. In openbare ruimtes, inclusief de lift, moeten te allen tijde gezichtsmaskers worden gedragen. Bij het inchecken vragen we één gast om de balie te benaderen met de iD-kaarten van alle leden, op dezelfde manier bij het uitchecken, slechts één gast om 1,5 meter afstand te houden.

We vragen maximaal 2 gasten per keer in onze liften en voor gasten om het meegeleverde handdesinfectiemiddel te gebruiken bij het betreden van het pand.

Flexibeler tarieven

We hebben een flexibeler tarief samengesteld waardoor u nu de kans krijgt om 24 uur van tevoren te annuleren en ons semi-flexibele tarief nu met 10% korting en een annuleringsbeleid van maximaal 7 dagen. Als u uw reservering wilt annuleren, neem dan rechtstreeks contact met ons op of als u via een derde partij heeft geboekt, neem dan contact op met de derde partij om uw verblijf te annuleren of te wijzigen.

Voor niet-restitueerbare tarieven

U krijgt uw geld niet terug als u annuleert. Wij raden u aan om contact op te nemen met uw reisverzekering als u wilt weten of zij dit vergoeden.

Wordt er ontbijt of diner geserveerd?

We serveren geen ontbijt of diner, maar in onze appartementen hebben we kook-, koelkast- en koffiefaciliteiten. In beide Urban Residences-eigendommen hebben we een uitgebreide lijst met onze favoriete lokale afhaal- en ontbijtopties. Neem voor uw verblijf contact met ons op om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Wat kunt u tijdens uw verblijf doen?

Ondanks de recente maatregelen is er nog veel te zien en te doen!

Restaurants, terrassen, bioscopen en museums zijn allemaal weer geopend, zij het met lichte restricties.

In Maastricht beleef je het prachtig aangelegde Limburgse heuvellandschap te voet of met de fiets! Maak een wandeling door de stad en bewonder traditionele en prachtige architectuur! ‘S Avonds bestel je een lekkere maaltijd aan de deur met film! Of geniet van één van de vele heerlijke culinaire opties die Maastricht rijk is.

Rotterdam heeft nog veel te bieden! Huur een fiets en bewonder de stad en haar architectuur! Veel slagers, bakkerijen en lokale voedselhandelaars blijven open en velen hebben lokale producten buiten hun winkel neergezet! Maak een wandeling door de stad en geniet van enkele van Rotterdam’s favoriete culinaire opties. Of bestel ’s avonds een afhaalmaaltijd van een van onze favorieten en sluit uw dag af met wat Netflix.

Welke maatregelen heeft de Nederlandse overheid genomen?

De overheid geeft dagelijks updates over de maatregelen die zij neemt om de verspreiding van het virus tegen te gaan. We volgen de website van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid & Milieu) om op de hoogte te blijven: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel.