Belangrijke informatie

Openingstijden Receptie

Maandag: 09.00 – 19.00
Dinsdag:   09.00 – 19.00
Woensdag: 09.00 – 19.00
Donderdag: 09.00 – 19.00
Vrijdag: 09.00 – 19.00
Zaterdag: 11.00 –  17.00
Zondag: 11.00 – 17.00

Check-in vanaf 14.00 uur ’s middags, indien u eerder wenst te komen willen we dat graag weten. Het is geen garantie, maar we stellen alles in het werk om uw kamer dan al eerder schoon te hebben. Indien uw appartement of suite nog niet klaar is, kunt u altijd even vooraf de koffers bij ons stallen. Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden.

Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw verwachte aankomsttijd doorgeeft, dan kunnen wij daarmee rekening houden.

BELANGRIJK: Mocht u NA onze openingstijden arriveren, verzoeken wij u vriendelijk dit telefonisch aan ons kenbaar te maken. Wij zorgen er dan voor dat u ook in de avond comfortabel kunt inchecken. Inchecken na middernacht is niet mogelijk, tenzij wij dit van tevoren goedkeuren. De kosten voor een aankomst na 00.00u zijn €25.

Check-in procedure

Wij verzoeken u om een geldig legitimatiebewijs mee te brengen. Ook kunnen wij eventueel vragen om een extra creditcard garantie, -of het doen van een borgbetaling van €300 per appartement (bij groepen) indien geen creditcard overlegd kan worden-. Voorts vragen wij u de algemene voorwaarden te ondertekenen.

U kunt al deze stappen overslaan, als u voorafgaand aan uw bezoek online incheckt. Dan zijn geen verdere garanties of ondertekening van onze voorwaarden nodig. Via online inchecken geeft u vooraf akkoord op onze voorwaarden, een creditcardgarantie en uw legitimatienummer. Deze gegevens worden natuurlijk vertrouwelijk behandeld en zijn conform de AVG wetgeving voor hotels.

Betalingen bij aankomst

Bij aankomst is het enige wat u moet betalen de gemeentelijke toeristenbelasting, deze bedraagt €4,89 per persoon per nacht, en is ook van toepassing op kinderen en baby’s. Tenzij u een last-minute reservering gedaan heeft, is de boeking reeds afgeschreven. Eventuele extra’s zoals de service fee voor twin bedden of parkeergelden betaalt u bij aankomst. 

Parkeren

Hoe dichter de parkeerfaciliteit in het centrum gelegen is, hoe hoger het uurtarief. Er zijn in het centrum geen gratis parkeerplaatsen.

Urban Residences Maastricht beschikt over eigen parkeerfaciliteiten in de nabijgelegen garage van Q-park Entre Deux, hartje centrum. Let op: dit is niet de Vrijthof Parking! De kosten voor een 24-uurs kaart bedragen €27. Alvorens te parkeren, komt u eerst aub naar Urban Residences. Er is een klein binnenterrein net voorbij onze hoofdentree, waar u even kort mag parkeren en uitladen. Tijdens de check-in ontvangt u van ons parkeerinstructies en een uitrijkaart.

U kunt uw parkeerkaart bij ons laten verlengen, indien u op de dag van uitcheck nog langer wenst te parkeren. De kosten per uur zijn €2,75. 

Alle parkeerkosten betaalt u bij Urban Residences.

Extra services

Het bed is voor u opgemaakt en er zijn voldoende handdoeken,keukendoeken, linnengoed en toiletpapier aanwezig. U hoeft hiervan zelf niets mee te nemen. U bent natuurlijk zelf vrij om, naast uw normale reisbagage, bijvoorbeeld etenswaren en dranken mee te nemen. Het meenemen van extra logies, zoals matrassen of luchtbedden, is niet toegestaan. Op de bank overnachten is eveneens niet toegestaan (tenzij op een door ons geplaatste slaapbank). 

Overige extra services kunt u eenvoudig bijboeken door contact met ons op te nemen. Onderstaand vindt u een lijst met extra’s die wij aanbieden.

Parkeren – €27 per geboekte nacht
Checkout om 13.00u (alleen op aanvraag!) –
€15
Losse eenpersoonsbedden in plaats van tweepersoonsbed – €5 per appartement
Nespresso cups  – €0,50 per cup
Extra bed, Babybed, of Juniorbed (alleen op aanvraag!) – €15 + Toeristenbelasting per geboekte nacht
Fietsen – €10,00 per dag
Wasmiddel – €0,50 per wascapsule
0,75 lt Prosecco – €12,50
0,75 lt Champagne – €50
Gemengde boeket bloemen – €25

Iets te vieren?

Voor uw verjaardag/jubileum of overige feestelijke data kunnen we u behulpzaam zijn om uw bijzondere dag nog specialer te maken. Wij kunnen de kamer voor u versieren, bloemen organiseren en/of wat versnaperingen klaarzetten (champagne, bonbons, vlaai, laat u maar weten wat u wenst). Neemt u alstublieft contact op met Urban Residences voor mogelijkheden en prijzen

Wij hopen u voldoende geinformeerd te hebben en kijken uit naar uw bezoek!

Team Urban Residences