Vandaag is het een prachtige dag en de voorspellingen van het weekend zijn ook zeker niet verkeerd! Maastricht kent veel prachtige terrassen waar u heerlijk kunt vertoeven. Bij Urban Residences Maastricht proeft u hoe het is om te leven als een local en daarom delen wij graag 5 terrassen die zeker de moeite waard zijn!

Café Zuid

Gelegen aan Plein 1992 bevindt zich een theatercafé en hier ligt hotspot nummer 1: Café Zuid. Om te genieten van dit heerlijke terras aan het water hoeft u geen toneelstuk te bezoeken, u kunt gewoon gaan zitten en genieten van het uitzicht. Café Zuid is dagelijks geopend en perfect voor een borrel, lunch of diner.

Plein 1992 NO 15
6221 JP Maastricht

Grand-Café Buitengoed Slavante

Ongeveer 12 minuten met de auto vanaf Urban Residences Maastricht vindt u Het Buitengoed Slavante. Hier kunt u heerlijk buiten zitten en genieten van het fantastische uitzicht vanaf de St. Pietersberg op de beneden stromende Maas. Als u dus een unieke plek wilt bezoeken dan is dit zeker een aanrader!

Slavante 1
6212 NB Maastricht

Servaas’ Café

Zin in een lekker vers getapt (speciaal) biertje of een goed glas wijn met wat tapas? Servaas’ Café heeft een Jazzy Ambiance en een geheel eigen sfeer. Het eetcafé staat bekend om het prachtige uitzicht op de Sint-Servaasbrug en het bevindt zich aan het water.

Corversplein 10
6221 EZ Maastricht

Harbour Club

In een van de oude kade kelders van de historische binnenhaven ’t Bassin in Maastricht vindt u het schitterende en trendy restaurant De Harbour Club. Als u gek bent op visgerechten dan bent u hier aan het juiste adres. Binnen kunt u heerlijk loungen bij de open haard en buiten kunt u eten of drinken op het prachtige terras.

Bassinkade 4
6211 AL

Café Sjiek

Wilt u de lokale sfeer van Maastricht proeven? Dan is Café Sjiek absoluut de moeite waard. Dankzij het grote buitenterras is het de perfecte plek om met het lekkere weer te bezoeken. Er is een heerlijke wijnbar en er staan authentieke gerechten op de menukaart!

Sint Pieterstraat 13
6211 JM