Shortstay en longstay appartementen

Wilt u ervaren hoe het is om te leven als een local wanneer u een stad bezoekt?  Urban Residences combineert het beste van twee werelden. Het comfort, gemak en persoonlijke service van de beste hotels in de wereld en de ruimte en het aangename, relaxte gevoel van thuis. Bij Urban Residences ervaart u de vrijheid van uw eigen studio of appartement en heeft u de stad aan uw voeten.

Op fantastische locaties kunt u heerlijk ontspannen of lekker rustig werken en genieten van modern en minimalistisch design. De studio’s en appartementen zijn voorzien van een luxe keuken, badkamer en woonkamer en volledig ingericht met onder andere Loewe TV’s, Flos verlichting, Miele en Nespresso apparatuur. Uiteraard is er ook Hi-Speed WiFi. Samen met onze persoonlijke service een garantie voor een waanzinnig verblijf.

Duik dus gerust de keuken in en geniet van een zelf klaargemaakte maaltijd of ontdek de lekkerste restaurants in de buurt. Plof na een dag werken of shoppen neer op de bank, geniet van de ruimte en sluit uw dag relaxend af. Wilt u er ook ’s avonds nog op uit of heeft u behoefte aan tips over de stad? Dan staat ons team klaar om u te helpen.

Penthouse, appartement, maisonnette, studio: kies wat bij u past

Urban Residences beschikt over verschillende indelingen en formaten. Bij de locaties vindt u alle opties met uitgebreide omschrijvingen.

  • Penthouses 100-120 m2
  • Apartments 100-120 m2
  • Maisonnettes 52m² – 85m²
  • Urban Studios, Corner Studios, Suites en Family Suites 55-96m2

Vakanties, citybreak en weekendjes weg

Romantisch weekendje voor twee? Of lekker vakantie vieren en de stad en omgeving verkennen? Dan is Urban Residences absoluut een aanrader.

Ultieme longstay locaties

Voor expats en andere zakelijke reizigers zijn wij al jaren een favoriete tijdelijke verblijfplaats. Soms voor een week, maar ook vaak voor aantal maanden of zelf een jaar. De mooie locaties, hoogwaardige appartementen en goede service worden door hen zeer gewaardeerd.

De architect

Met Urban Residences grijpt de architect Wiel Arets de kans om de verschillende designdisciplines samen te brengen in één totaalconcept. Van de glazen gevels, de epoxy gietvloeren en afgewerkte wanden tot de compleet ingerichte keuken en design badkamer. Al deze elementen zijn door Wiel Arets ontworpen om zo te komen tot een harmonieus woonconcept.